3+1 szín, amihez nem kell bátorság!

Borzoljuk kicsit a kedélyeket! Hiszen hajlamosak vagyunk a jól megszokott színtartományban mozogva kiválasztani otthonunk kellékeit.

Csodásan mutat egy jól kiválasztott barna vagy egy szép szürke kanapé a nappaliban, de azért felmerülhet az igény valami másra, valami újra! Szerencsénkre az Andante bútorcsalád ekkor sem hagy cserben bennünket. Most mutatunk 3+1 variációt a különleges árnyalatok mellett érvelve.

  1. A barnás szürke vagány ülőgarnitúra nem véletlenül kelt nagyvilági légkört! Miért ne lehetne a két, méltán népszerű árnyalatot egybegyúrni?

  1. A sárga – ugye milyen jól mutat? Életteli hangulatot áraszt és egy sötétebb szoba is világosabbnak tűnik tőle. Nagyon jól mutat egy szürke vagy fehér hangsúlyos szobában, az elmaradhatatlan színes díszpárnák kíséretében.

  1. A fehér, amely nem „mumus” szín többé, hiszen az Andante legendásan könnyen tisztítható. Óriási szabadságot ad számunkra a fehér szín, hiszen bármilyen kiegészítőt választhatunk mellé, biztos, hogy harmonikus lesz a végeredmény.

+1, azért, hogy nem a levegőbe beszélünk 🙂 A tört fehér térhódítása nem véletlen, hiszen bármelyik enteriőrbe jól illeszkedik. Ezt a tapasztalat is mondatja velem, hiszen nappalinkat nekünk is egy ilyen tört fehér Andante Ancona ülőgarnitúra díszíti.

Van ilyen? Ideális forma és színSárga, ami telibe talál

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések