A barna a te választásod?!

Azért is vonzódunk a barna színhez, mert a természet szépségét testesíti meg számunkra.

A barna a földszínek alappillére és emlékeztet bennünket a talaj, a fák, a domboldalak, a lehulló falevelek színére, melyekkel egy kirándulás alkalmával jólesően szembesülhetünk.

Tudtad?

Már az ókorban kialakult néhány, a barna színhez kapcsolt jelentéstartalom, ilyen volt a vezeklés és az egyszerűség. Ehhez a középkor idején további jellemzők kapcsolódtak, mint a szegénység és az alázat. S innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy a barna a ferences rend hivatalos színe legyen.

Napjainkban a barna felüdít, pihentet és egyben megnyugtat, így szívesen látjuk otthonunkban nap, mint nap. Ennek ellenére volt pár év, amikor igazságtalanul magkapta e szín az öreges jelzőt. Szerencsére ezek a viharfelhők mára már tovatűntek és a barna visszatért számtalan árnyalatban a lakberendezés világába. Ha mégis úgy érezzük egy kis frissítésre szorul kanapénk, akkor válasszunk néhány csodás párnát, melyek az összképet teljesen átalakítják.

Ezt a csodás, barnában pompázó Andante bútor minden otthon ékessége lehet. A kép tanúsága szerint is megdőlt az a nézet, hogy a barna egy kötött szín, hiszen a tőle távolinak kikiáltott szürkével is harmóniában van.

Ezért találták fel a kanapét!Virágoztassuk fel a kanapénkat!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések