Egy kanapénak ezt is tudnia kell?

Felgyorsult világunk velejárója, hogy figyelmünket megosztva, egyszerre sok-sok szálat párhuzamosan mozgatva létezünk. S ha már mi így élünk, ez az elvárás a bennünket körülvevő tárgyakkal szemben is.

Az imádott multifunkciós megoldások virágkorukat élik és nem is véletlenül. Hol van az már amikor a kanapé tényleg csak kanapé volt? 😊

Ma egy valamirevaló ülőgarnitúra egyszerre társalgó, „mozi szék”, mini iroda, gyerekjátszótér, szükség esetén ágy, tárgyaló, kedvenceink pihenőhelye is. Épp ezért válasszunk olyan darabot, amely minden felmerülő igényt kiszolgál. Erre remek megoldás a Kika Áruházakban kapható Andante bútorcsalád. Ez a három különböző stílusú ülőgarnitúra biztos, hogy az vele szemben támasztott igényeknek megfelel.

 

Andante Arezzo

 

Cordial, mely kis nappaliba is tökéletes

 

Tudtad, hogy a beáramló napfény kárt okozhat a bútorbőrön? Kifakítja, elszínezi, kiszárítja. Az Andante bútorokon is használt LongLife bőrök kikészítésükből adódóan jobban állják az idő próbáját, mint a standard bőrök. De alapvetően semmilyen bőrt nem szabad tartós napsugárzásnak kitenni, hiszen így a természetes anyag veszít színének intenzitásából. A nem védett bútor kb. 220 órányi fényhatás után láthatóan megfakul. A fűtőtest közelében tárolt bútorokat célszerű gyakrabban ápolni, mivel kiszáradnak, töredezhetnek.

 

Andante Mango

 

Újdonságok az Andante világábólHa már megtörtént a baj

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések