Az álmodozás értelmet nyer- Bemutatkozik az Andante Selektion

Ezernyi gondolat cikázik a fejünkben, ha a nappali bútor kiválasztásán morfondírozunk. Sokat és mindent akarunk, de vajon sikerül vágyainknak megfelelő bútordarabot találnunk?

Szeretnénk olyan kényelmes, kuckós ülőgarnitúrát, ami magához vonz, biztonságosan körülölel és ott is marasztal. Ugyanakkor keressük fiatalkorunk kellemes emlékeiből kiindulva azokat a vagány, egyszerű megoldásokat is, ami az új bútort magától értetődővé teszi a nappaliban, teljesen belesimulva mozgalmas életünkbe. Emlékeztek még ezekre a diákévekre emlékeztető könnyed megoldásokra? Ennek keressük folyton mai életmódunknak megfelelő változatát.

kép   A könnyed kényelem mellett a másik, lelkesen keresett tulajdonság az otthonosság, szolid eleganciával vegyítve.

kép   Nos a múltba révedezésnek sokszor komoly haszna van, hiszen gyakran ez ad ihletet a nehéznek hitt választásban. Az Andante Selektion ülőgarnitúra láttán meglepve tapasztaljuk mindezek a hőn áhított tulajdonságok egy bútorban is testet ölthetnek.

A képen az Andante Selektion Punch Cappuchino árnyalatban látható, bőr bevonó anyaggal   Négyféle karfa és négyféle háttámla választható modern és klasszikus stílusban.

De kérhető sarokágy, kanapé ágy és ágyneműtartó is, sőt dönthető támla, a nagyobb kényelem kedvéért.

A kika áruházakban rendelhető olyan Andante Selektion TV fotel, amely a motoros funkciónak köszönhetően állítható, a teljes ellazulás érdekében.

Biztos ismerősen csengett már az ülőgarnitúra neve, hiszen az élővilágról tanultakból már kapisgáljuk a szelekció, vagyis a kiválasztódás fogalmát. Ami az evolúciós fejlődés részeként, az egymásnak kilincset adó generációkban végbement öröklődő vagy épp eltűnő tulajdonságok folyamata.

Az ízléses étkező titkaEzt már a fiatalok is imádják!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések