Az álomba ringató ágyak léteznek

Örök kérdés, hogy mennyi az ideális alvási idő amire szükségünk van. Éjjeli bagoly vagy pacsirta típus vagy?

Általánosan elfogadott nézet, hogy egy felnőtt számára a napi 7-8 óra alvás a legmegfelelőbb. Sokan biztos felhördülnek, hogy ők ugyan nem alszanak ennyit. S milyen igazuk van! Hiszen ne feledkezzünk el arról, hogy az alvási szokások tejesen egyéniek, függenek az életkortól és attól is, hogy alvásunk zavartalan-e.

Tudtad, hogy Leonardo da Vinci és Napóleon csak két órát aludt naponta? Steve Jobs is beérte mindössze öt órával. Ehhez képest Einstein igazi álomszuszéknak számított. Míg a Dalai láma napi 8-9 órájával képviseli az ideális alvási időt. Véleménye szerint “az alvás a legjobb meditáció”. Bill Gates is a hosszabb pihenésre esküszik, hiszen 7 óránál nem adja alább.

Létezik egy olyan ágy, melyben az alvás valóban pihenés lesz. Ez az Andante Trendline kárpitos ágy. Az már csak a kellemes ráadás, hogy ilyen szép ágyvéggel is kaphatóak. Most három csodás példát mutatunk, amiből nehéz lesz választani. Neked melyik tetszik leginkább? A bronzra, a tört fehérre vagy a pezsgőre szavaznál leginkább? Várunk a Kika Áruházakban, ahol megnézheted személyesen az Andante Trendline kárpitos ágyak kínálatát.

Így meríts ötletet apróságokból!Ezek az otthonok nem a virágoktól zöldellenek

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések