Csillogó tippek az ünnepi dekorációhoz

Minden évben komoly fejtörést okoz, hogy most éppen milyen árnyalatokkal és különleges formákkal díszítsük otthonunkat. Az Andante bútorcsalád alapvetően különleges légkört teremt eleganciájával, inspiráló formavilágával a lakásunkban. De az ünnepi hangulat fokozásából sohasem lehet elég, ezért nem árt ha  a dekorálást tökélyre fejlesztjük.

Idén a kika áruházban öt finom desszert köré lett megkomponálva a karácsony dekorációs kínálat. A díszeket nézve szinte érezni lehet a finom sütik illatát, és ember legyen a talpán, aki tud kedvenc darabot választani a csodás és vaníliás kiflire, rumos golyóra, puncstortára, kókuszcsókra, fahéjas sütire emlékeztető díszekből.

Ne álljunk meg a nappali díszítésénél! Az teljesen egyértelmű tűnik, hogy az Andante Ancona és az Andante Monza ülőgarnitúráknak remekül áll a csillogó és színes háttér, de gondoljunk az étkezőben helyet foglaló Andante Corteo vonalainak kiemelésére is.

 

Most pedig inspirálódjunk és gyönyörködjünk a kika karácsonyi kínálatában. Itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt! Neked melyik a kedvenced?

A rumos golyó inspirálta díszek

 

A vaníliás kifli szerelmeseinek

A kókuszcsók rajongóknak

Az álom hálószoba itt kezdődik!Hogyan érd el a teljes harmóniát egy ülőgarnitúrával?

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Legutóbbi bejegyzések