Étkező a jövő generációjának

Az Andante hallatán elsőként a remekbe szabott, nappalit ékesítő ülőgarnitúrák jutnak eszünkbe. De nemcsak ezt takarja ez a jól ismert név! Egyre inkább tágul a kör és az Andante név már-már egybefonódik az étkezőbútorok és hálószobabútorok világával is. Üdítő nyitást tapasztalhatunk a jövő nagy generációja, a fiatalok felé, ami igen üdvözlendő dolog, hiszen ami a tinik kérlelhetetlen őszintesége előtt megállja a helyét, az biztos, hogy időtálló lesz.

 

Andante Corteo

 

A kellemes és üde zöld

Olyan meglepően friss és modern vonalvezetéssel találkozhatunk az Andante, étkezőbe szánt padjai láttán, hogy szinte biztosak lehetünk benne, a család apraja nagyja igennel szavaz ezekre a bútordarabokra.

Szellős, tágas érzést nyújt – Győződj meg ról a kika áruházakban

 

A közkedvelt bézs árnyalat

Ám közeledik a karácsony, ilyenkor szeretünk valami különlegessel előrukkolni, így a modern étkezőt is új színekbe öltöztetjük. Előkerülnek a régen használt evőeszközök, abroszok, étkészletek is és esetleg egy-egy régi, patinás darab is a nagyi kincses ládájából. Nincs annál felemelőbb, amikor egy szépen terített asztalt a család körülül és az egész év összegzéseként remek történetek és vicces pillanatok kerülnek felidézésre.

Ha szeretnél betekintést nyerni a trendi és ünnepi terítékek világába, akkor kattints az inspirációkért!

Már nem ősz, de még nem is tél: november a nappalibanNovemberi lapozgató – Szemléztük a legizgalmasabbakat!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések