Étkező, ahol már van kedvünk reggelizni!

Ahhoz, hogy jól induljon a reggel és egész nap frissnek, üdének érezzük magunkat elengedhetetlen a finom reggeli. Legyen az édes íz világú finomság olasz módra vagy sós jellegű étel magyar szokás szerint, szinte biztos, hogy jobb étvággyal fogyasztjuk el azt egy szép és harmonikusan berendezett étkezőben. Most négy variációt mutatunk azoknak, aki szeretik a modern formavilágot és inspiráló színösszeállításokat.

Szerencsére az Andante bútorcsalád termékei már nemcsak a nappalit és a hálószobát töltik meg élettel, hanem az étkezőbútorok gazdag palettáját is színesítik.

Barangolj velünk a kikában,  hogy kiválaszthasd a kedvenc étkezőbútorodat!

 

 

Ez a Andante Harry  ülőgarnitúrát napsütötte Toro Curry árnyalatban nagyon vonzó választás.  Díványra emlékeztető, kerekded háttámlája miatt sarokottomán jelzővel is szokták illetni, ebből a jelzőből pedig kiderül, hogy egy nagyon kényelmes ülőbútorról van szó.

Különlegessége, hogy bőr bevonó anyaggal készült és krómozott lábai nemcsak divatosak, de a kellő stabilitást is biztosítják.

 

A párna elhelyezése remek ötlet, mely növeli a komfortérzetet, hiszen sokszor azon kapjuk magunkat, hogy nemcsak az érkezések idején vagyunk az étkezőben és egyre több időt töltünk itt.

 

A letisztult formavilágú bézs – egész pontosan Punch Cappuccino árnyalatú – Andante Rioja igazán jó választás, ha légies belsőt szeretnénk kialakítani.

 

S íme a tavasz képviseletében a könnyen tisztítható novalife szövettel bevont Andante Corteo ülőgarnitúra, fényes zöld árnyalatban. Közkedvelt szín ez, hiszen általa kicsit becsempészhetjük a kert üde hangulatát az étkezőnkbe is.

 

Végezetül pedig következzen egy izgalmas fúziós megoldás! Az Andante Harry ülőgarnitúra Deluxe light grey árnyalatát csak kiemeli a székektől eltérő antracit ragyogás, így a szürke különböző árnyalatainak segítségével elegáns miliőt teremthetünk.

Tipp!Ha szeretnénk az elegáns hatást fokozni, akkor a képen látható módon használhatunk kék vagy akár ezüstös kiegészítőket, de ha szeretnénk lágyítani és tavaszias hangulatot becsempészni az étkezőbe, akkor válasszunk lágy pasztellszíneket, például a púderrózsaszínt a teríték, az asztalterítő vagy a futó színeként.

Inspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante HeathyMelyiket válasszam? Fotel, kanapé, ülőgarnitúra

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések