Ez a mindig tiszta kanapé titka

Közelegnek az ünnepek és otthonunk finom ételek illatával telik meg, a család és a barátok pedig birtokba veszik a lakásunkat. Sokszor azonban már előre félünk a karácsony mozgalmasságából adódó, és oly gyakran előforduló étkezési balesetektől.

A túlzsúfolt asztalt általában egy véletlen mozdulatból eredő borítgatással rendezzük át…

Sokan üljük körbe az asztalt, ami persze telistele van zsúfolva finomabbnál finomabb fogásokkal és ilyenkor óhatatlan, hogy ne boruljon ki valami az abroszra és az étkező búrorra.

Méz, olívaolaj, balzsamecet – bizony nem mindig tudjuk a tányéron tartani

Könnyen előfordul, mivel alapvetően kényelmesek is vagyunk, hogy gyakran a nappaliban fejezzük be a desszert csipegetését és a finom ünnepi italunk elfogyasztását. Ennek általában egy nagy éktelenkedő folt a végeredménye, természetesen jól látható helyen.

Különösen a világos ülőgarnitúrákat féltjük!

De a karácsonyi ajándékok picit hevesebb kibontása is rejt némi kockázatot, hiszen a kozmetikumok – például a parfüm és a rúzs – könnyen foltot hagyhatnak a kanapénkon. Ha szeretnénk magunkat megkímélni a felesleges stressztől, akkor válasszunk olyan Andante étkezőbútort és ülőgarnitúrát, amely Novalife szövettel van bevonva. Így a vörösbor, a díszgyertya, az étel és a kozmetikum okozta foltok csak a régmúlt rossz emlékei lesznek. Nézzük miért is! A novalife ugyanis az első szövet, amely a szerkezetéből adódóan a bőrhöz hasonló, tapintása puha, felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs.

Ez az Andante Ancona Novalife szövettel van bevonva és kizárólag a kika áruházakban kapható

Tisztításához mindössze egy puha, tiszta kendő és szigorúan csak sima langyos víz szükséges. Mindez hihetetlennek tűnhet első hallásra, de ez az a szövet, ahol a tisztítószereket nemcsak mellőzni kell, hanem kifejezetten tiltólistásak.

Ez a csodás étkezőbútor is a foltbiztos Novalife szövettel ellátott darab

 

Novemberi lapozgató – Szemléztük a legizgalmasabbakat!Az álom hálószoba itt kezdődik!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések