Ez tényleg egy csodás szövet – Tudj meg többet a novalife-ról!

Néha úgy érezzük, hogy kihívásokkal teli, de ugyanakkor izgalmas dolog is a bútorvásárlás. Ha már átlendültünk a bútorforma és stílus kiválasztásán, akkor a következő feladat a kárpit anyagának eldöntése lesz. Ilyenkor rengeteg variáció ötlik fel bennünk, hiszen a mintástól, a patchwork-ön át az egyszínűig, a bőrtől a zsákszövetig minden megoldás szóba jöhet.

 

Szép példa a patchwork technikára – nagy a választék ebből is a kika áruházakban

 

A választás folyamatát tovább színesíti, hogy létezik egy szövetfajta, amit még a jövő nemzedékei is éltetni fognak. Ez a novalife. Nem túlzás ez, főleg, ha arra gondolunk, hogy ezentúl az életünket megkeserítő és ülőgarnitúránkat elcsúnyító foltok nem jelentenek többé gondot.

 

Novalife szövetben nincs olyan, hogy kényes szín

 

A novalife az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, a felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs vele szemben. Erre a szövetre a garancia öt évre szól, s ez vonatkozik a színtartóságra és a tisztíthatóságra is.

 

Andante Fargo modell, Novalife Nuss szövettel

 

Apropó tisztíthatóság! A Ha már megtörtént a baj c. bejegyzésünkben a foltok eltávolításának titkára is fény derül. Tipp! Korunk trendi ruhadarabja a farmer, hordjuk ezt nemtől és kortól függetlenül. Mégis sok esetben a bútor látja kárát annak, hogy egy-egy farmer rossz festési eljáráson esett át. Hiszen gyakori látvány a kanapékon a farmerek által hagyott kékes-feketés festékfolt.

 

Az igazán puha tapintás így képernyőn keresztül is érzékelhető

 

Nos, akinek Andante bútora novalife bevonó anyaggal bír, annak ezentúl ettől sem kell tartania, hiszen a novalife szövetből minden folt eltávolítható. Csak egy tiszta vízzel finoman átitatott kendőre van szükségünk.

 

Bátran választhatjuk akár étkezőbe is a novalife szövetet – Andante Corteo fényes zöld árnyalat

 

Andante – Novalife Nuss bevonó anyag

 

A novalife másik nagy előnye a tisztíthatóságon túl, hogy nem kell hozzáigazítani a bútor stílusát, mert minden irányzathoz jól idomul. A klasszikus stílus szerelmeseinek sem kell lemondaniuk erről a bevonó anyagról, mint ahogy a modern, trendi darabok kedvelői is választhatják a novalife szövetet.

Az Andante mindenkit hangulatba hozAz ízléses étkező titka
2 Comments

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések