Ezen már egy uralkodó is szívesen ülne!

Csodálkozva figyeljük a külvilág felé egyre inkább nyitó királyi családok életét, az otthonukat bemutató képsorozatokat. Ennek láttán mi is szeretnénk saját világunkba, ha csak visszafogottan is, becsempészni ezt a mai értelemben vett pompát.

Olyan bútorra és ülőgarnitúrára vágyunk, amely eleganciájával magára vonja a figyelmet és a vonzó design mellett, nem mellékesen, még kényelmes is. Nézzük vajon tényleg sokat akarunk vagy igényeink már régen meghallgattattak. Ezeknek a kívánalmaknak szerencsére nem csak a klasszikus formavilágú ülőgarnitúrák felelhetnek meg. A modern megjelenés, napjaink designereinek korszerű vonalvezetése, minden korosztály számára lehetőséget kínál. Az életkort egyébként is ma már különösen rugalmas értelmezésben szemléljük. Napjainkban, a korábban még középkorú jelzővel illetett, negyvenes és ötvenes, sőt a hatvanas éveikben járók is, már inkább a fiatal vagy fiatalos kategóriába tartoznak. Tetterősek, trendik és követik az újdonságokat!

Az idős kor fogalma tehát jelentősen átértelmeződött és kitolódott. Ahogy nincsenek életkor alapján elvetett formák, úgy nincsenek tabu színek sem! Ez igaz a lakberendezésre is, hiszen az új árnyalatok már nemcsak a kiegészítőket színesítik, hanem a bútorok díszítői is. Érdekes és követendő, ahogy II. Erzsébet, brit uralkodó, még 91 évesen is, a csodás fagyi színeket élteti, ha az öltözködéséről van szó. Kedvence a kék, a pink, a púderszínek, a barack, a sárga és imádja a finom pasztellszíneket is. Ő viccesen ezzel indokolja a nem mindennapi színválasztásait: „Így legalább észre vesznek a tömegben”.

Nagy fájdalma volt, hogy a szigorú etikett miatt ruháit, beleértve a kedvenc darabokat is, csak egyszer vehette fel. Ez az utóbbi időben megváltozott, a királyi családot is elérte a takarékosság és a költséghatékonyság. Erzsébet királynő élénk és a pasztellszínek iránti rajongásáról hallva, szinte biztosak lehetünk abban, hogy ezek az ülőgarnitúrák is elnyernék a tetszését.

A csodás Andante Osho a kikában sárgában pompázik

 

A kikában az Andante Monza frissítő kékkel lett díszítve

 

Az Andante Fano fotel a népszerű bézs és az üdítő zöld színben a kikából

Folteltávolítás bőrből – Nem varázslat többé!Itt tényleg önfeledten falatozhatunk!
1 Comments

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések