Ezért imádjuk a bőrt! 6 érv mellette

Komoly fejtörést okoz, hogy milyen nappali bútort vásároljunk? Néha a kínálatot zavarba ejtőnek érezzük így most jól jöhet egy-két meggyőző érv.

Sokak számára a bőr ülőgarnitúra választása kihívásnak tűnik, de a következők tükrében, inkább már logikus döntésnek bizonyul. Az Andante bútorcsalád pedig fantasztikus modelljeivel segít a választásban.

Andante Arezzo

Ami a bőr mellett szól:

1. A bőr ellenáll minden bomlási és állagromlási folyamatnak, amit a cserzési eljárás kellemes következménye. Így, mint gondos tulajdonosnak csak egy dolgunk van: biztosítani kell a normális körülményeket.
2. De mi az a normális körülmény? Az, hogy nem tesszük ki a bőrt extrém hő- és fényhatásnak és vegyi anyagoktól távol tartjuk. Jó tudni, hogy a napsütés, a hajszárító és a radiátor melege a bőrbútor ellensége. Fő a biztonság, ezért a gyártó által javasolt ápolószert érdemes használni a féléves/éves ápolás során.
3. Az allergiában szenvedőknek ideális választás a bőr bevonó anyag, hiszen – a szövettel ellentétben – a felületéről a por könnyen eltávolítható. Sőt! A bőr távol tartja a molyokat és a baktériumokat is.

Andante Mitho

4. A bőr bútor strapabírósága miatt, tartósan a családunk kedvence lesz, csak egy dologra érdemes odafigyelni: tartsuk távol a beivódó szennyeződésektől. Ilyenek a zsírtartalmú foltok, például a rúzs, a cipőpaszta és az étel.
5. Hab a tortán, hogy mindezek a tulajdonságok következménye, hogy a bőr bútorok értékállóbbak, így még a pénztárcánkra is jótékony hatást gyakorolnak.
6. Korábbi, Tévhitek és hiedelmek – Bőrös kaland c. írásunkból pedig kiderül, hogy a hidegnek hitt bőr, valójában nem is az!

Amikor a kanapém a váramDobjuk mély vízbe a kanapét!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések