Ezért találták fel a kanapét!

Ahány ház, annyi kanapéigény – mondhatnánk kis túlzással. Joggal támasztunk magas elvárást otthonunk egyik meghatározó darabjához, mely nemcsak egy dísztárgy a nappali közepén, hanem a kanapé a pihenésünk, kikapcsolódásunk színtere is egyben.

Az igények meglehetősen változatosak. Van aki a süppedősre vagy a puritánra, van aki az óriásira vagy a TV nézősre voksol. S van aki a fényűzőre, extravagánsra vagy a csak csevegős típusra esküszik.

Tudtad?

A kanapé eredete egészen az ókorig nyúlik vissza. Maga a szó is a görög konopeion szóból származik, melynek jelentése szúnyoghálós ágy. A mai kanapék ősét az ókori rómaiak fejlesztették tökélyre, hiszen az uralkodó osztály napja jelentős részét, beleértve az evést is, a klinének nevezett fekvőalkalmatosságon töltötte. Minidig jobb oldalukon feküdtek az étkezések közben, így a szívre nem nehezedett túl nagy nyomás.

Nem kell kétségbeesnünk, hiszen a gyártók gondolnak ránk és minden ízlésnek megfelelően gyártanak csodás darabokat legyen az inkább klasszikus vagy modern stílusú.

A Kika Áruházakban kapható Andante bútorcsalád láttán könnyen komoly dilemmába kerülhetünk, hiszen szebbnél szebb formavilágú és színű bútorok állnak rendelkezésünkre.

Szín, ami jól áll nekiA barna a te választásod?!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések