Ezért toplistás az Andante – Kedvenc mustra

Vannak olyan bútordarabok, melyekhez mindig bizalommal fordulhatunk, hiszen választásuk esetén nem kell kellemetlen, nem várt meglepetésektől tartani. Nem hagy cserben bennünket még akkor sem, ha egy egész vendégsereg igényeinek kell megfelelnie.

Ilyen az Andante bútorcsalád is, mely remek példája a hazai bútorgyártásnak. Jól átgondolt tervezésének és magával ragadó stílusának és minőségének köszönhetően hosszú évekre nappalink meghatározó darabja lehet.

Inspiráló megjelenéséből következik, hogy hamar megtaláljuk a számunkra kedves formát és színt. Az Andante tipikusan az a kategória, amely a meglátni, és azonnal megszerezni hatást váltja ki belőlünk, pillanatok alatt elfelejtve, az addig kinézett és egyébként tetszetős bútorokat. Elmondhatjuk, hogy végre van egy dolog, amelyben a férfiak és nők egyetérthetnek! 🙂

Klasszikus, de mai igényekhez szabva

Ma már elképzelhetetlen, hogy az ülőbútorok által kínált kényelem ne járna mindenkinek. Voltak azonban olyan idők, amikor a nők számára a komfortos székek és a párnázott ülőalkalmatosságok csak vágyálomnak számítottak. A 16. és a 17. században a hölgyek az otthoni társalgást, ülő férjeik mögött, állva tudták szemlélni, melyről az árvai vár képei tanúskodnak. Sejteni lehet, hogy az állóképesség fejlesztésének ilyen formáját nem önszántukból választották, hanem azért, mert a nagy és abroncsos ruháiktól nem tudtak leülni, a szűkre szabott székekbe. Hiszen azok sajnálatos módon nem az ő ruházatukhoz mérten lettek elkészítve. Mai szemmel nézve érthetetlen, hogy a bútorgyártás miért nem igazodott időben a nők igényéhez és oldotta meg a kényelmetlen helyzetet.

A klasszikus stílus időtálló pédája

Szerencsére ma már minden nem és korosztály megtalálja a számára megfelelő ülőgarnitúrát, hiszen az elegáns klasszikus vonalvezetéstől, egészen a könnyed, modern stílusig választhat a gazdag modellkínálatból.

A modern, mégis otthonos család kedvence

Ha már megvan nappalinkat meghatározó és a teret is betöltő, vonzó ülőgarnitúra, akkor következhet a szoba felöltöztetése, melyhez a kika gazdag kínálatából könnyedén választhatunk. Indulhat a csinosítgatás és álmaink megvalósítása!

Remek megoldás: a modern és a klasszikus között egyensúlyozva

Muszáj voksolni? Modern vs. klasszikusIdeális hálószoba – Vajon tényleg létezik?

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések