Hogyan érd el a teljes harmóniát egy ülőgarnitúrával?

Miért csak mások otthona tűnik számunkra szépnek és ideálisnak? Tegyünk ellene és alkossunk meg a valóban inspiráló nappalit, ígérjük ebben az Andante Geri biztos partner lesz!

Rengeteg elvárásnak kell megfelelnie a család szeretetét kiérdemlő bútordarabnak. Gyakran több generáció nyúzza és, ha kiállja az idő próbáját, akkor etalon lesz az új bútorvásárlások alkalmával. Az igazán jó bútordarabok nem kerülik el a Bezzeg! jelzőt, hiszen a későbbiekben őket használjuk viszonyítási alapnak és követendő példának. Nos ebben a versenyben remek eséllyel indul az Andante bútorcsalád Geri néven futó modellje, mely megtekinthető a kika áruházakban.  

 

Az Andante Geri minden kényelemmel felszerelt: lábtámasz, kartámasz, dönthető támla… Ezek a funkciók igény szerint rendelhetőek.

 

Nemcsak a neve miatt figyelünk fel rá – hiszen szinte mindenkinek van egy Geri nevű ismerőse, ami már eleve szimpátiát kelt – hanem azért is, mert ez az ülőgarnitúra megtestesíti a modern eleganciát. Első ránézésre feltűnhet energikus vonalvezetése és az átlagosnál picit magasabb háttámlája, amely igen kényelmes ülést tesz lehetővé.

Megtámasztja a gerincet, pihenteti a nyaki izmokat, ezzel figyelembe véve az emberi test igényeit. Az ergonomikus kialakítás egészségünk védelmének fontos része, de persze emellett a divatos dizájn sem szorulhat háttérbe.

A kettő összhangja teszi ideálissá az ülőgarnitúrát, ezt a kisfilm is tanúsítja:

 

Az Andante Geri talán legnagyobb érdeme, hogy a tradicionális és a modern stíluselemekből is a legvonzóbbakat egyesíti. Ideális és tetszetős modell a család minden tagja számára, mely elmossa a generációs és ízlésbeli különbségeket is.

Mi most két teljesen eltérő árnyalaton keresztül mutatjuk be az Andante Geri változatosságát, így téve könnyebbé a döntést a két színvilág között. A barna melegségét sugárzó verziója megtölti élettel a nappalinkat.

Választhatunk bevonó anyagként bőrt és novalife szövetet is!

 

Ez a Punch Marone árnyalat, bőr bevonóanyaggal

 

A szürkés, antracit árnyalat az eleganciája és visszafogott bája miatt lesz olyan vonzó.

Íme a z pedig a LL Duca anthrazit árnylat, szintén bőr bevonóanyaggal, melyből létezik jobbos és balos változata, rendelhető ágyneműtartóval és kanapéággyal is.

Csillogó tippek az ünnepi dekorációhozMiért ez a kedvenced? Kék a nappaliban

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések