Így álom a tavaszi nagytakarítás!

Itt az új évszak és ez nemcsak az örömöt hoz az életünkbe, de eszünkbe juttatja azt is, hogy bizony itt a tavaszi nagytakarítás ideje is.

De hogyan tehetjük könnyebbé a rutinszerű, sokszor fáradságos munkát?

1. Ne mindent egyszerre és pár nap alatt akarjunk megcsinálni

Készítsünk egy heti tervet, amibe minden belefér és akkor úgy leszünk túl a sokat halogatott nagytakarításon, hogy igazán el sem fáradtunk.

2. Ilyenkor minden segítség megengedett!

Szóljanak kedvenc zeneszámaink, gőzölögjön a tea és illatozzon a kávé, a takarítás szünetében pedig kényeztessük magunkat egy finom sütivel.

 

 

3. Legyen ez családi program

Vonjuk be a családot is a programba, hogy ne csak a nők részesülhetnek a nagytakarítás örömeiben. Így már igaz, hogy csak elkezdeni nehéz, egy kis összefogással pillanatok alatt kész lesz a nemkívánatos munka.

 

 

4. Selejtezzük ki a felesleges tárgyainkat

Érdemes az átláthatóság jegyében a feladatot a feleslegessé vált holmik, ruhák kiselejtezésével kezdeni, így a megnövekedett térben könnyebben boldogulunk, pláne ha olyan tisztítószereket használunk, amelyek megkönnyítik a munkánkat.

 

 

5. Haladjunk fentről lefelé

Ez igaz úgy is, hogy az emelettel kezdjük és haladjunk a földszint felé, de igaz ez helyiségen belül is a csillár és a szekrény tetejét szabadítsuk meg a portól, majd haladjunk fokozatosan a padló irányába.

 

 

6. Legyünk előrelátóak!

Vegyünk magukat körbe olyan bútordarabokkal, melyeket könnyű tisztítani.  Szerencsére a bőr ülőgarnitúrák tisztítása sem nehéz feladat többé, de a szövet bevonó anyagok között is van egy típus, mellyel szintén a könnyebb utat választhatjuk.

 

Fargo

 

Sokunk rémképe a kárpittisztítás és most ezt a félelmünket örökre száműzhetjük, ha az Andante novalife bevonó anyaggal rendelkező ülőgarnitúráit választjuk. Ez esetben nincs más dolgunk, mint egy tiszta, langyos vízzel átitatott puha kendővel áttöröljük az ülőgarnitúrát vagy az étkezőbútort. Rövid időn belül megszárad a szövet és a bútor eredeti pompájában ragyog.

 

Itt valóban tilos a tisztítószer használata!

 

A novalife az első olyan speciális szövet, mely a bőrhöz hasonló tulajdonságokkal bír és puha tapintású. Igen tartós bevonó anyag, melyre 5 év garancia is jár. Győződj meg saját szemeddel a novalife szövetek szépségéről a kika áruházakban!

 

Az étkezőben is megállja a novalife szövet a helyét, hiszen a könnyű tisztíthatóság miatt a foltoktól nem kell félnünk

 

Így varázsolj illatos tavaszt az étkezőbe!Inspiráló hálók! Bemutatkozik az Andante Trendline kárpitos ágy

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések