Így lesz a merész választás a legjobb!

Sokszor nyugtató hatású ha a színek látványos pezsgése helyett a kiegyensúlyozottságot választjuk. Érdemes megfigyelni, hogy egy árnyalat, három stílusban előadva, milyen változatosságot rejt magában!

A világos ülőgarnitúrák átláthatóvá, tágassá varázsolják a nappalit, emellett pedig szabad kezet adnak a kiegészítők megválasztásában. Nem véletlen, hogy ez a három bútordarab egy-egy csodás városról kapta a nevét.

Bergen: Norvégia egykori fővárosa, nemcsak csodás, festett faházairól híres, hanem ez a zeneszerző óriás, Grieg születésének helyszíne is. A fjordok kapujaként emlegetett város legnagyobb személykikötőjével csak ránk vár. 😊

Bergen

Florenz-Firenze : A reneszánsz hajdan volt fellegvárának szépsége páratlan. A Mediciek egykori birodalmában elképesztő mértékben koncentrálódik a világ művészeti alkotásainak jó része. Az Uffizi képtár e művek egy részének a művészet templomaként méltó helyet biztosít.

Florenz

Helsinki: Európa legészakibb fővárosaként azt hihetnénk, hogy hűvös és visszafogott hely. A valóság azonban az, hogy Helsinki egy parkokkal, csodás épületekkel díszített pezsgő város, amely megőrizte báját.

Helsinki

A Kika Áruházakba betérve személyesen is megtapasztalhatjuk az elegancia varázsát. Ha e három Andante bútordarab közül az abszolút kedvenc kiválasztása nehéznek bizonyul, akkor segítségképpen forduljunk az utazásaink során szerzett élményekhez!

Nem volt mese, új szelek fújtak!Újdonságok az Andante világából

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések