Így lesz rendhagyó nappalid!

Gyakran érezzük, hogy úgy kitörnénk a hétköznapok egyhangú sodrásából, szeretnénk ha az a bizonyos mókuskerék nem csak egy irányba forogna. Ezért van egy remek ötletünk! Inspirálódj most tippjeinkkel, melyekkel bátorságot meríthetsz egy izgalmas otthon átalakításhoz. Nagyon jó módszer a mindennapi életünk felrázására, ha otthonunkat kicsit rendhagyóan, a színekkel játszva alakítjuk ki. Nem kell hozzá nagy merészség, csak egy kis játékos kedv és máris ezt a csodás Andante Osho ülőgarnitúrát találjuk a nappalinkban.

Az Andante Osho teljes pompájában

 

Az andante Odho kényelmi igényeinkhez igazítva – állítható elemekkel és párnával

Napsárga színe vidámságot visz a napaliba, egyfajta játék ez a napfénnyel, ami az őszi és téli borúsabb napokon ugyancsak üdítő lehet. Milyen színek illenek a napsárga ülőgarnitúrához, hogy harmonikus tér születhessen? Érdemes a hideg és a meleg színek kontrasztjával élni és a már adott napsárga mellett a fehéret, a krémszínt, a bézst, a vaníliát, acélkék, tengerészkéket, párnákban finoman a málna szín becsempészni a nappaliba.

Korábban elképzelhetetlen volt a narancs és a rózsaszín, így a napsárga és a málna kombinációja is. Pedig milyen kellemesen hatnak!

TIPP! Aki nem meri vállalni a napsárga, ülőgarnitúraként való ragyogását a nappalijában, annak itt ez a csodás bézs árnyalatú – kika áruházakban kapható – Andante Osho remek megoldást kínál.

Andante Osho bőr bevonóanyaggal, Evita ekru árnyalatban

Fordítsuk meg tehát a képletet! A korábban írt élénk színeket,  a napsárgát és a málnát, a bézs kanapé mellett használjuk kiegészítő színként az üde összhatás kedvéért.  

Szín, ami betalál: a tört fehérA futótűzként terjedő ünnepi láz

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések