Így válasszunk könnyedén kanapét!

Ennek hallatán felcsillan a szemünk, mert mi is szeretnénk egy-két könnyedséget árasztó, valóban praktikus bútordarabot otthonra. Mi sem egyszerűbb – gondolnánk – a mai óriási választék mellett megtalálni azt, ami valóban nekünk készült és hozzánk igazodik. Első ránézésre valóban így is van, azonban egy bútort hosszabb távra választunk. Ezért az izgalmas látványvilágon túl, érdemes kicsit az ülőgarnitúra témakör mélyére nézni.

Az Andente Geri biztos választás

Következzen néhány kiválasztási szempont, amely leveheti a vállunkról a terhet! Fontos tudni, hogy milyen méretű bútorban gondolkozhatunk. Ezért már pontos centikkel érkezzünk az áruházba, így sok időt és energiát spórolunk meg magunknak. De ne csak a szoba és a bútor méreteivel legyünk tisztában! Biztos sokan jártunk már úgy, hogy az éppen vásárolt bútorunkról tudtuk, hogy vígan elfér majd a helyiségben, de az odajuttatása viszont komoly akadályokba ütközött. Ismerős a szituáció? 🙂 Nem számoltunk ugyanis az ajtófélfa, az erkélyajtó, esetleg az ablak korlátaival és csak a szerencsénknek volt köszönhető, hogy még volt + 1 mm, amelynek segítségével át tudtuk tuszkolni a  hőn áhított bútordarabot a nyílászárón.

Nem mindenhol áll rendelkezésre ilyen tágas ajtónyílás

Legyen a fejünkben egy elképzelés, hogy milyen ülőgarnitúrát szeretnénk, önállóan állót vagy a falhoz illesztettet. Ha a falhoz idomulót választunk, az sokszor azt jelenti, hogy ott más bevonó anyag található – hisz úgysem látszik – , mint az ülőgarnitúra többi részén. Ezért a későbbi áthelyezés problémás lehet, hiszen látszani fog az eltérés. Vásárláskor kérjük ebben az áruházi tanácsadók segítségét.

Az Andante Delmondo eleganciája

Jobbos vagy balos kialakításút ülőgarnitúrát is választhatunk, ami szintén a szoba kialakításának a függvénye. Gondoljuk végig egy-egy vendéglátás alkalmával hány embert szeretnénk kényelmesen leültetni egy kellemes csevejre. Ha barátaink gyakran tiszteletüket teszik nálunk, akkor egy 2-3 főnek helyet adó kanapé kevésnek bizonyulhat.

A kikában kapható Andante Maranello egy nagyobb baráti társaságnak is helyet tud adni

Legyünk tisztában vele, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a bútorunk, és ennek megfelelően válasszunk bevonó anyagot. A szövet, a Novalife és bőr kárpitozási módok állnak rendelkezésünkre és nem mindegy, hogy egy sok gyermekes, az életét a nappaliban élő vagy egy állatokkal együtt élő család melyik megoldást választja.

Az Andante ülőgarnitúrák bőr és a Novalife szövete strapabíró bevonó anyagnak bizonyult, a könnyű folteltávolítás miatt

Az ülőgarnitúra funkciója elég tág skálán mozog egy család életében. A hagyományos szerepkörön túl gyakran a pihentető alvást is az ülőgarnitúrában elrejtett ágy látja el. Ezért fontos, hogy valóban jó minőségű matrac kerüljön a kanapéba, mely teljes értékű ágyként tud funkcionálni. S még nem is szóltunk a színek rendkívüli szerepéről. Következő bejegyzésünkben ide kalauzolunk el benneteket.

Ami a fával együtt létezikSzín, amivel hatnak ránk

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések