Így varázsolj illatos tavaszt az étkezőbe!

Szerencsések vagyunk, hogy megtapasztalhatjuk a tavaszt, hiszen ez az évszak nem minden nép életét gazdagítja, csak a mérsékel éghajlati öv országainak sajátja. Épp ezért ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy otthonunkat is tavaszba öltöztessük!

 

 

Soha meg nem unható, ha az étkezőben frissen vágott virág várja a hazatérőket, a tavasz színeit és lágyságát becsempészve otthonunkba.

 

 

Illatozzon az étkező a tavasz frissességét sugárzó finom ételektől!

Vége a nehéz, tápláló ételek időszakának, jöhetnek a könnyebb hús- és halételek, zöldségekkel és a gyümölcsökkel gazdagítva. S persze a finom desszertről és az aromás kávéról se feledkezzünk el.

 

 

Nagyon jól állnak az Andante étkezőgarnitúráknak a kellemes púder színű kiegészítők. A tavasz visszafogottságát és az életre kelő természet finomságát juttathatja eszünkbe.

 

 

Frissítsük fel mécses, szalvéta, ülőpárna és vázakészletünket! Erre kiváló lehetőség ad a kika tavaszi kínálata. Böngésszük át a tavaszi kiegészítőket, de előre szólunk, hogy nehéz lesz dönteni, mert az Indigo és Aurélia szettek olyan gyönyörűek!

 

Az Indigo szettek

A virágos Aurélia modell

 

Ha már tavaszba bújtattuk és kellőképpen feldíszítettük az étkezőnket, akkor egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy szinte itt töltjük a legtöbb időt.

 

A csodás Andante étkezőgarnitúra

 

Minden otthonhoz jól igazítható az Andante étkezőbútor

 

Nemcsak a tavaszhoz igazodnak nagyon jól a kika áruházakban kapható Andante étkezőbútorok, hanem jól reagálnak az étkezés során keletkezett foltokra is. Pláne, ha bevonó anyagként a novalife szövetet választjuk, melyből a foltok tiszta, vízzel átitatott kendővel eltávolíthatóak.

 

 

Tudtad, hogy Magyarországon Mátyás korában hogyan étkeztek? Hihetetlen, de minden ételhez mártást kínáltak. Közkedvelt volt a ma kicsit elfeledett sáfrány, a szegfűszeg, a fahéj, a bors, a gyömbér.

Nem használtak villát, és mindenki egy nagy tálból választotta ki a neki tetsző falatot, majd a maga elé helyezett kenyérre téve szeletelte azt.

 

Melyiket válasszam? Bevonó anyag kalauzÍgy álom a tavaszi nagytakarítás!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések