Ilyen az Andante fiatalos lendülete!

Most három olyan inspiráló modellt mutatunk be, melyek segítségével nemcsak trendi, de izgalmas nappalit alakíthatunk ki. Kis tárlatunk segítségével könnyen eldönthetjük, hogy az Andante Monza, a Maranello vagy a Fargo vonalvezetése áll legközelebb a szívünkhöz. Lendülj velünk!

Az Andante Monza már eddig is népszerű volt modern és fiatalos vonalvezetése miatt és egy korábbi írásunkban részletesen is bemutattuk ezt a modellt. De az Andante Monza most egy újabb okot ad, hogy górcső alá vegyük, mert egy újabb, izgalmas oldalát is megmutatja számunkra.

Ebben az olívabogyóra és olívaolajra emlékeztető árnyalatban természet közeli érzést kelt bennünk és ezt a hatást csak erősíthetjük, ha az ülőgarnitúrát egy világos színekkel átitatott nappaliba helyezzük.

Az Andante Monza bőr bevonó anyagban és Evita Olive árnyalatban tündököl

 

Az autózás szerelmeseinek ismerősen csenghet a Maranello név, hiszen ebben az olaszországi kisvárosban van a sportautók királynőjének, az Enzo Ferrari által alapított Ferrari gyárnak a központja is.

Az Andante Maranello ülőgarnitúra és a sportautó között akár párhuzamot is vonhatunk, hiszen mindkettőre jellemző a lendületesség, a modern forma és a pezsdítő színvilág is.

 

Fargo Észak-Dakota állam legnagyobb városa, amely amerikai léptékkel mégis inkább kisvárosnak számít, a maga százezer lakosával. A települést a Nyugat kapujának is hívják, hiszen földrajzi elhelyezkedése miatt a kalandra vágyó 19. századi pionírok és kalandorok innen indultak az ismeretlen felfedezésére.

Ez az áthidaló szerep az Andante Fargo modelltől sem idegen, hiszen méretőből adódóan remekül mutat kisebb és nagyobb nappalikban egyaránt.

Kényelmesen elfér itt egy kisebb társaság, de egy 3-4 fős család számára is kellemes kikapcsolódást nyújthat. Kellemes szürkés árnyalata pedig nagy szabadságot ad számunkra a nappali berendezését illetően, mert jó passzol a hideg, meleg vagy pasztell árnyalatokhoz egyaránt.

Melyiket válasszam? Fotel, kanapé, ülőgarnitúraInspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante Bergen

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések