Ideális hálószoba - Vajon tényleg létezik?

Tanácstalanul nézelődve megfordulhat a fejünkben, hogy talán túl sokat várunk egy hálószobától és annak bútordarabjaitól. Hiszen számunkra fontos, hogy barátságos legyen, pihentető alvásélménnyel ébredjünk, és néha a család is együtt tudjon lazulni benne. Ez nem nagy elvárás, ha ezek közül az inspiráló darabok közül választunk.   Ez az, amin nem szabad spórolni! Egy jól megválasztott kárpitos ágy – ilyen az Andante Trendline családja – nemcsak az ideális alvást biztosítja, hanem az egészségünkre is komoly befolyást gyakorol. Ne feledkezzünk el a matracok szerepéről sem, hiszen megelőzhetik vagy mérsékelhetik a már meglévő gerincpanaszainkat.

Csodaszép árnylatokban kaphatóak az Andante Trendline kárpitos ágyak

Legújabb kutatások szerint normál testsúlyúak számára a félkemény matracok vannak leginkább jó hatással a gerincre, hiszen általuk kisebb teher nehezedik a vállra és a csípőre és az oldalfekvés sem kényelmetlen manőver többé. Így megdőlni látszik a kemény matracok hegemóniája, hiszen csak a túlsúllyal rendelkezők számára lehet ideális, tartást adva   a testnek. Létezik még a lágyabb matracok kategóriája is, melyek népszerűsége az utóbbi években csökkent. Egy csoportnak azonban ideális választás, mégpedig azoknak, akik alkatilag szélesebb medencecsontúak, ők a puhább matrac segítségével levehetik a terhet a gerinccsigolyáikról.

Az elegáns Andante Trendline kárpitos ágy

Tudtad? Ma már senki nem irigyli a középkorban divatos magasított ágyakat, melyekre csak sámli segítségével lehetett feljutni. De miért is? Ekkor a házakban teljesen megszokott volt az egerek és a patkányok jelenléte. Úgy gondolták, a magas ágylábak segítenek elkerülni a rágcsálókkal való találkozást az ágyban. Az ügyesebbek továbbfejlesztették ezt, és mindegyik lábat vizes vödörbe állították, arra számítva, hogy a nemkívánatos állatkák nem tudnak úszni…

Andante Trendline tágas ágyneműtartóval

Ezért toplistás az Andante – Kedvenc mustraBőrbútor rajongók négy félelme

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések