Inspiráló hálók! Bemutatkozik az Andante Trendline kárpitos ágy

Pihentető és minőségi éjszakai alvásra van szükségünk ahhoz, hogy a hétköznapokat energikusan és jókedvűen éljük meg. Ebben nem is gondolnánk, hogy milyen kulcsszerepet játszanak a kényelmes és megfelelő kidolgozású ágyak.

Az Andante számára fontos, hogy megfeleljen a kor követelményeinek, trendi és modern bútordarabokat alkosson, mely az ergonómiai szempontokat is szem előtt tartja. Ennek érdekében megalkotta az Andante Trendline kárpitos ágy kollekciót, mely csakis a kika áruházakban kapható.

A vonzó megjelenés és a változó igényekhez való rugalmas igazodás jellemzi az Andante Trendline kárpitos ágyrendszert. Ennek megfelelően létezik belőle Basic és Comfort változat is. A Basic változat esetében a káva magassága 38 cm, míg a Comfort változat káva magassága már 45 cm. De nemcsak ebben tér el a két típus, hiszen az ágy fejvégének magasságában is különböznek.

Szerencsére mindannyiunk ízlése kicsit eltér egymástól, így színesebb és változatosabb terek születhetnek. Ezt az igényt érezte meg nagyon jól az Andante és különféle fejvégek megalkotásával lehetővé tette, hogy egyedibb hálószobánk legyen!

Néhány példát nézzünk meg a színbeli és formai változatosságra:

Másik fontos szempont lehet az ágy választásánál a hálószoba mérete is, amihez igazodnunk kell. Az Andante Trendline kárpitos ágyak épp ezért több méretben is kaphatóak. Létezik 160 cm, 180 cm és 200 cm ágyszélességű modell is.

Az Andante Trendline kárpitos ágyak hossza 200 cm, de azoknak sem kell aggódniuk, akik a magas emberek táborát gyarapítják, hiszen létezik 210 és 220 cm hosszú változat is, mely igény esetén megrendelhető.

Ha sikerült eldöntenünk, hogy melyik variáció számunkra a legelőnyösebb, akkor már csak egy dolog van hátra! Ki kell választanunk a számunkra legideálisabb ágyrácsot és matracot.

Tudtad, hogy az Andante Trendline kárpitos ágyak novalife szövettel is rendelhetőek? Így ez a fantasztikus és a foltoknak búcsút intő különleges szövet már nemcsak a nappalink és étkezőnk ülőgarnitúráját ékesíthet.

Így álom a tavaszi nagytakarítás!Repüljünk egy csodás fővárosba az Andante Helsinkivel

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések