Inspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante Bergen

Létezik egy ülőgarnitúra, amely rendkívül elegáns és kifinomult, de a hűvös távolságtartás mégis nagyon távol áll tőle. Az Andante Bergen lekerekített vonalai mindig az otthonosságot idézik fel bennünk, ezért remek választás, ha igazán meleg hatású nappalit szeretnénk.

 

 

Különleges modellről van szó, melynek jellegzetessége a laza kárpitozás. Az ebből adódó finom ráncosodás adja meg  bájos patináját, amely az időtálló szépség szimbóluma is.

 

Megkönnyíti a dolgunkat, hogy az Andante Bergen mindig bevont hátfallal rendelkezik, így erre nem kell figyelnünk a rendelés alkalmával.

 

Nagy a mozgásterünk a bevonó anyagok színének kiválasztásakor, sőt még a tűzést is megválaszthatjuk! Ez a modell tehát kontrasztűzéssel is rendelhető, de ha ezt külön nem kérjük, akkor a bevonó anyag színével azonos lesz a tűzés.

 

A nappali sokszor egy pillanat alatt át kell, hogy alakuljon a vendégeink számára kialakított hálószobává. Ehhez remekül igazodik az Andante Bergen is, hiszen rendelhető sarokággyal (195×110), kanapéággyal (192×142), és ágyneműtartóval is.

 

Az Andante Bergen ülőgarnitúrában az időtálló szépség keveredik a modern kor kényelmi igényével, s ez a gondolat kavaroghatott a névadók fejében is, hiszen a norvégiai Bergen csodás városa is ilyen hangulatot áraszt.

 

A fjordok kapujaként emlegetett egykori norvég főváros nemcsak Edvard Grieg zeneszerző szülővárosa, hanem a Világörökség részét képező, színes faházak otthona is. Ezeket a legendás műremekeket jómódú kereskedők építették, hiszen Bergen jelentős Hanza-város volt.

 

Ahogy Norvégia második legnagyobb városában az évszázados  történelmi, úgy az Andante Bergenben is a bútortörténeti hagyomány ideális módon keveredik az új kor hozta komfortigénnyel. Aki ezt a modellt választja, az generációkon átívelő sikerre számíthat.

 

 

Ilyen az Andante fiatalos lendülete!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések