Inspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante Cordial

Végre egy olyan ülőgarnitúra, amely annyira jól variálható, hogy egy tágas tér és egy kis nappali ékessége is lehet. Nézzük számodra melyik lenne a legmegfelelőbb kombináció!

Az Andante Cordial esetében szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat és képzelőerőnket! A variálhatóság itt alapkövetelmény, így biztos, hogy mindenki megtalálja az igényének megfelelőt kialakítást, legyen az a 3+2+1 egységben vagy két vagy háromüléses verzióban összeállított sarok ülőgarnitúra.

 

Remek hír, hogy az Andante Cordial 2 üléses verziója rendelhető sarokággyal és kihúzható ágyneműtartóval, a 3 üléses típus pedig kanapéággyal és felnyíló ágyneműtartóval is megvásárolható.

Ha igazán kényelmes ülőgarnitúrát szeretnénk, akkor a támlafunkcióról sem felejtkezünk el.

Ha már a komfortérzetnél tartunk, akkor az Andante Cordial még egy meglepetést tartogat, ugyanis lehet hozzá rendelni ülőkét is, ami ha akarjuk lábtámaszként, ha akarjuk asztalhelyettesítőként is szolgálhat a hétvégi filmnézések közepette.

 

 

Az Andante Cordial időtálló darab, hiszen a vonzó dizájn mögött tartós, szerkezeti megoldások lapulnak. Ugyanis a tömör fa és más, szintén fa alkatrészek rögzítése ragasztással és köldökcsapos megoldással történik.

Akik igazán különleges ülőgarnitúrát szeretnénk, azok rendelhetik az Andante Cordialt kontraszttűzéssel is, ennek eredménye egy igazán vagány megjelenés lesz. Ha nincs ilyen igény, akkor egyébként a varrás a bevonó anyaghoz hasonló színű.

 

Nagyon jó, hogy a kikában egy gondot levesznek a vállunkról, és erre legalább nem kell figyelnünk!

Ugyanis az Andante Cordial hátfala mindig bevont, tehát állhat akár a szoba közepén is, nem kell a nappali falához igazítani az ülőgarnitúrát.

Az Andante Cordial a kika webshopban is megvásárolható, ahol kellemes, meleg hangulatot árasztó szövet bevonó anyaggal láthatjuk. Kattints ezért a Cordial modellért!

 

 

Ez az Andante Cordial modell kis nappalikba is ideális, hiszen mérete: 247×192 cm. A további érdekességekért várunk az Andante Facebook oldalán!

 

Új év, új trend! A formák és színek bűvöletébenÍgy vigyünk életet az otthonunkba!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések