Inspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante Heathy

Most egy igazán izgalmas formavilágú ülőgarnitúrát vesszük szemügyre, mely nemcsak szépsége miatt érdemli meg a kiemelt figyelmet, hanem kényelmessége miatt is.  Íme az Andante Heathy, amiben nap, mint nap a pihenés luxusát élhetjük át.

 

 

Lekerekített formavilágával otthonos és meleg hatást áraszt, mely olyan hívogató, hogy azonnal ki szeretnénk próbálni a pihe-puha ülőfelület és az ergonómia szabályait figyelembe vevő háttámla együttesét.

 

 

Pihentető élmény belesüppedni picit az Andante Heathy ülőgarnitúrába, hiszen egyszeriben olyan érzésünk támad, mintha eleve puha párnákkal vettük volna magunkat körbe. Ezt a felüdülést most mindnyájan átélhetjük a kika áruházakban.

A színválaszték is óriási, mi most ez a különleges Punch Fango bevonó anyagot mutatjuk be, a bőr kivitel eleganciája igazán jól áll az Andante Heathy ülőgarnitúrának és fotelnek.

 

 

Vonzó megjelenése mellett az Andante Heathy ülőgarnitúrához praktikus funkciók is társulnak.Ilyen a relax vagy kényelmifunkció, mely háromféle változatban rendelhető meg:

  • manuális,
  • kihúzható,
  • motoros módban.

A manuális és kihúzható változatban kézzel vagy a saját testsúlyunk által saját magunk állíthatjuk az elemeket a kívánt pozícióba.

Míg a motoros mód egy beépített motornak köszönhetően automatikusan, egy gombnyomással teszi lehetővé a kényelmes helyzet felvételét.

Nagyon kedvelt, főleg a fiatalok körében az ún. menedzser funkció, hiszen könyvet, újságot, laptopot vagy egy kis tálca finomságot helyezhetünk a lenyíló asztalkára.

A támlába elektromos csatlakozó is be van építve, így kényelmesen dolgozhatunk itt hosszabb időn keresztül is.

 

Repüljünk egy csodás fővárosba az Andante HelsinkivelÉtkező, ahol már van kedvünk reggelizni!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések