Inspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante Pantone

 

Ezt az ülőgarnitúrát szinte biztos, hogy messziről észreveszünk bármilyen kiállítótérben! A hívogató megjelenésű és a modern stílusjegyeket magán viselő Andante Pantone üde és trendi színfoltja lehet otthonunknak.

Még azok is elismerően bólintanak a modell láttán, akik egyébként nem a modern stílus legelkötelezettebb hívei.

 

 

Különleges formavilága, magas minősége és a képviselt újszerű látásmód miatt az Andante Pantone 2012-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj nívós címét.

Számtalan variációban választható az Andante Pantone, rendelhető jobbos és balos ülőgarnitúra és kanapé megjelenési formában is.

 

 

A színválaszték is óriási, mi most ez a különleges Toro Casmere bőr bevonó anyagot mutatjuk be, melyet pár évvel ezelőtt még csauszínnek mondtunk volna.

Ez egy ma is használatos régiesebb elnevezés, amit a csau-csau kutyusok szőrének színe ihletett, és ha egész pontosan meg akarjuk határozni az árnyalatot, akkor meleg barnássárgának mondanánk.

 

 

Nagy terek és tágas nappalik csodás díszítőeleme lehet ez a modell, mely az esztétikai kívánalmakon túl megfelel minden kényelmi igénynek is.

 

 

Felnyitható és állítható háttámlái igazodnak napi tevékenységeinkhez és testi adottságainkhoz is. Elegáns fém lábai pedig a kellemes megjelenésen túl a stabilitást is szolgálják.

 

 

Ülőfelülete meglepően nagy, így rendkívül komfortos az Andante Pantone használat közben is, épp ezért egy nagy család számára is ideális választás lehet.

 

 

Aki ezt a modellt választja az egy inspiráló, fantáziadús és nagyobb kiterjedés ellenére légies ülőgarnitúrával lesz gazdagabb.

 

 

Tudtad? A névadás során ez a modell az Andante Pantone nevet kapta, ami nagyon találó! Mi ezzel a névvel először a Pantone színskála kapcsán találkozhattunk, amely 1962 óta jelenti a pontos színkezelést és színkeverést. Ez a párhuzam tehát nem véletlen, hiszen ez a precíz tervezés és megvalósítás jellemzi ennek a különleges modellnek a létrejöttét is.

 

 

 

 

Hálószoba, ahol egészséges az alvásIlyen a tökéletes nappali!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések