Itt tényleg önfeledten falatozhatunk!

Azt már megszoktuk, hogy az Andante bútorcsalád, ülőgarnitúrák és kárpitos ágyak terén elkényeztet bennünket szebbnél szebb darabokkal. De hihetetlen, hogy az étkező berendezéséhez is hozzá tud tenni! Napjainkban újra virágkorukat élik az étkezőbe szánt, de már modern vonalvezetésű padok és ülőkék. Ezeken a fém lábakon álló, kényelmes kárpitozású padokon és ülőkéken az ülésélmény már megfelel a kor igényeinek.

 

 

Érdemes egy kicsit szemügyre venni ezt az újraértelmezett formát. A sarokba is beilleszthető padokon túl, a két-három embernek helyet adó ülőkék mellett a megmaradt teret betöltő székek is helyet kaptak.

Hívogató étkezők – Győződj meg róla személyesen a kikában.

Nagyon praktikus megoldás ez, hiszen így több ember elfér az asztal körül, mintha csak székeket alkalmaznánk. Így akár nagyobb társaságot is meghívhatunk – gond és szorongás nélkül – egy finom baráti vacsorára! Ha tanácstalanok vagyunk színválasztás terén, akkor ezek a kellemes pasztellszínek biztos segítenek a döntésben.

A bőr bevonó anyag mellett választhatunk Novalife szövetet is, így az evés közben apróbb balesetektől sem kell tartanunk, hiszen a Novalife pusztán langyos vízzel és tiszta, nedves kendővel tisztítható.

 

Végezetül jöjjön egy kis vidám visszatekintő a 80-as évek “ikonikus” darabjára, mely sokak étkezőjét díszítette. Zárójelben megjegyzem, a miénket is. Emlékeztek még rá? 🙂

 

Kép

Ezen már egy uralkodó is szívesen ülne!Ami a fával együtt létezik

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések