Kétségtelen! Az Andante lépésben hódít

Létezik egy bútorcsalád, amely olyan sokszínű, gazdag formavilágú, izgalmas és mozgalmas, de ugyanakkor kiegyensúlyozott is, akárcsak egy ZENEMŰ. Ez az Andante.

E bútorok tulajdonságaira a névadó is kiválóan ráérzett, hiszen a zenéből kölcsönzött Andante, eredeti jelentéséhez híven, valóban lassan és lépésében mutatja meg magát teljes mivoltában.

A következő lépést sem tudjuk elkerülni, mert garantáltan megtetszik ez a vonzó külső, és jó eséllyel legközelebb már nappalink díszeként látjuk viszont, az egész család legnagyobb örömére.

Az Andante nem csak a nevével, de a megkapó külsejével is könnyen felidézhet egy jól ismert dallamot, mely melegséggel tölt el bennünket. Olyan változatosan formás, mint amennyire a zenei világ zsenijénekm W.A. Mozartnak a C-dúr Zongoraverseny – Andante c. műve is, melyet most rendhagyó és modern képi elemekkel tarkítottak. Hallgassuk csak egy kicsit! 🙂

 

Ki tud ennek az életérzésnek ellenállni? Ellazít, harmóniát sugároz és biztonságérzetet ad a hétköznapok megpróbáltatásaival szemben. A zene dallamán repülhetünk és máris az Andante bútorcsalád világában találjuk magunkat. A magyar bútorgyártás remeke az Andante, mely kizárólag a KIKA áruházakban kapható, már nemcsak ott lapul az áruházlánc széles és gazdag kínálata között, hanem mindinkább magára vonja a vásárlók figyelmet és elfoglalja méltó helyét a bútorok palettáján.

Miért is? Olyan széles választékban kapható, hogy mindenki talál ízlésének megfelelő darabot. Könnyű a döntés a klasszikus stílus kedvelőinek, de egyszerű a dolga a modern, esetleg minimál stílus kedvelőinek is. Ezért válaszd az Andantét! Sokak kapcsolata az Andantéval a meglátni és megszeretni tipikus esetét mutatja. Ennek bizonyítéka ez a nappali is, ahol három darab Andante kanapé és egy puff kapott helyet.

Nagyon praktikus ágyneműtartós kanapé, amiben nemcsak ágynemű tárolható, hiszen gyakran játéktároló lesz belőle.

Nagy kedvenc ez a teljes értékű ággyal ellátott kanapé, melyben tényleg nagyon kényelmes az alvás. Az előtte látható puff pedig néha asztal, néha pedig ülőhely.

Ez egy árnyalattal világosabb verziója az Andante Ancona családnak. A világos árnyalat nem jelent nehézséget, hiszen erre a bútorcsaládra a könnyen tisztíthatóság is jellemző.

Szín, ami jól áll neki

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések