Létezik? Gyermekbiztos kanapé

A lakberendezési magazinok hasábjain szebbnél szebb nappalikat láthatunk, pompás színekbe öltöztetve, patikapontossággal elhelyezett kiegészítőkkel. Ilyenkor mi is kedvet kapunk egy kis átalakításra és elhatározzuk, a mi otthonunk is ilyen lesz! Vajon sikerül a tervünk?

Azonnal el is kezdjük a tervezgetést és a nyár közeledtével eszünkbe juthat a nap melegségét sugárzó sárga szín, mely élettel tölti majd meg a szobát.

kép

Vagy netán a tiszta, átlátható tér rajongójaként mégis a fehér vagy a világos árnyalatok mellett döntenénk?

kép

A tapasztalat az, hogy mindezek csak a fejünkben játszódnak le, mert a valóság hamar felülírja a fantáziadús és szép terveket. Eszünkbe jut, hogy gyermekes szülőként nem biztos, hogy az ún. kényes színek jelentenék a megoldást.

Hiszen egy-egy ülőgarnitúrának ki kell állnia az idő és a gyerekek próbáját is. A kanapé egy családban a legkisebbek miatt sokszor tölti be a trambulin, az ebédlőasztal és a játszótér szerepét is.

Ezt mérlegelve általában még egy ötlet merül fel az optimista anyukában. Eszerint nem enged a világos színből, hanem inkább levehető huzatokkal indul a foltokkal való küzdelembe.

kép

Nem rossz megoldás, de nem feltétlenül van rá szükség. Kifejlesztettek egy Novalife nevű szövetet az  Andante ülőgarnitúrákhoz, amit könnyen tisztán lehet tartani. Ha ilyen ülőgarnitúránk van, akkor nem kell kétségbe esni egy-egy gyerekzsúr után, a csoki nyomok vagy a gyümölcsfoltok láttán.

Így tehát ma már nem kell visszakozni a fehér szövet választásától gyermekes családokban sem, hiszen a Novalife bőrhatású szövetet álom tisztítani és csakis tiszta víz szükséges hozzá.

Győződj meg róla személyesen a Kika Áruházakban! 🙂

Amit tényleg álom tisztítaniEgy perc és a nappaliból háló lesz

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések