Melyiket válasszam? Bevonó anyag kalauz

Sokszor nehéz választás előtt állunk és komoly kétségeink vannak, ha egy ülőgarnitúrát szeretnénk vásárolni. Épp ezért segítségül hívtuk számodra ezt az útmutatót, hogy könnyebben eldönthesd, melyik a stílusodhoz leginkább igazodó trend.

Most jöjjön négy bevonóanyag, mellyel az Andante bútorok kiteljesedhetnek és megmutathatják valódi szépségüket.

Az időtálló bőr

Ez az, ami minden ülőgarnitúrát egyedivé tesz, hiszen természetes anyag lévén nincs belőle két teljesen ugyanolyan. A bőr szépségét és különlegességét épp ez adja meg! Ha szeretnél még többet megtudni a bőr ülőgarnitúrák előnyeiről, akkor itt csokorba szedtünk néhány inspiráló tényt számodra: Ezért imádjuk a bőrt! 6 érv mellette

Andante Delmondo

 

Long Life bőr – Miben más?

Ez a bőr egy öregedés gátló rendszernek köszönhetően szinte örök és elnyűhetetlen, egész egyszerűen jobban álla az idő próbáját.

A Long Life bőr tapintása puha, lágy, de mégis van tartása és kellemes az illata. Az eljárás során a bőr természetességéből mit sem veszít, anyagának tartósságát pedig a öt évre szóló garancia igazolja.

Andante Ancona

 

Andante Maranello

 

A közkedvelt szövet

Az Andante bútorok szövet bevonóanyaga nagyon jó minőségű alapanyagból készül. Puha és kényelmes ülésélményt nyújt, kihívást csak a szemünk elé táruló nagy színválaszték jelent. Igazodik minden stílushoz, legyen az modern vagy klasszikus.

Andante Osho

 

Amit imádni fogsz! A novalife szövet 

A választás folyamatát tovább színesíti, hogy létezik egy szövetfajta, amit még a jövő nemzedékei is éltetni fognak. Ez a novalife.

Nem túlzás ez, főleg, ha arra gondolunk, hogy ezentúl az életünket megkeserítő és ülőgarnitúránkat elcsúnyító foltok nem jelentenek többé gondot. Pusztán tiszta víz és egy tiszta kendő szükséges a makulátlan ülőgarnitúrához!

Andante Fargo

 

A novalife az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, a felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs vele szemben. Erre a szövetre a garancia öt évre szól, s ez vonatkozik a színtartóságra és a tisztíthatóságra is.

Apropó tisztíthatóság! A Ha már megtörtént a baj  c. bejegyzésünkben a foltok eltávolításának titkára is fény derül.

Andante Corteo

 

Idén ülőgarnitúránk még sugárzóbb összképet mutathat, ha néhány tavaszi színekben pompázó párnával díszítjük. A virág motívumok szépsége, a türkiz, a víz kékje, a barackvirág és a rózsaszín bájossága minden nappalit üdévé varázsol.

Nagyon izgalmas az új kiegészítő trend, mert a színek élénksége és a minták változatossága ellenére minden ülőgarnitúrához hozzáigazítható.

Nézzük, mi az ami magával ragadhat bennünket a kika tavaszi kínálatából!

 

Csodás színharmónia: a türkiz és az indigó kék

 

A légies pink

 

A harmonikus pasztell zöld

 

S íme a bizonyíték, hogy végérvényesen ITT A TAVASZ!

 

Ilyen a tökéletes nappali!Így varázsolj illatos tavaszt az étkezőbe!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések