Mini kutyaparadicsom a nappaliban

A kutyatartók népes táborát nehéz bekategorizálni, de tagadhatatlan, hogy létezik három olyan csoportjuk, mely így vagy úgy, de határozott elképzeléssel rendelkezik a kutyatartásról.

Vajon te melyik típusba tartozol?

1.típus: A következetes gazdi hű elveihez, mely szerint a kutya helye a kertben, udvaron van.
2. típus: Kerthiány és/vagy nagyfokú imádat miatt, a család szeme fénye, a lakásban éli nem mindennapi életét.
3. típus: Ő az előbbi kettő kategória kombinációja, és az általában kint, néha bent elvét vallja. Próbálja tartani az egyensúlyt, de nem sikerül mindig erősnek maradnia, és bizony kedvence egyszeriben a kanapé királya lesz, ha csak ideiglenesen is.

Ebbe a harmadik kategóriába tartozom én is, hiszen két kutyánk időnként meggyőz róla, hogy számukra most igen indokolt a házba való bejövetel. 🙂 Hiszen nincs is annál jobb hely számukra, mint ahol éppen mi is vagyunk. A kanapén való pihenés a gazdi társaságában,  a boldogság netovábbja!

Nem is kell aggódnunk a kutyánk okozta esetleges foltok vagy koszolódás miatt, ha az Andante bútorcsalád egyedi Novalife szövetével borított kanapét vásároltunk. Tényleg igaz, hogy a foltokat egyszerűen CSAK langyos vízzel és egy puha kendővel le kell törölni a puha, bőrhöz hasonlító szövetről. Ezt a tapasztalat mondatja velem, mert a világos Andante Ancona kanapénkat, Ízisz és Boróka kutyáink rendszeresen próbatételnek tették ki, és a Novalife szövet minden esetben jól vizsgázott. Csak egy dologra kell figyelni! Hihetetlen, de nem szabad tisztítószert tenni a vízbe, szigorúan csak tiszta vizet kel használni.

Virágoztassuk fel a kanapénkat!Így a szürke sem unalmas!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések