Nappali új köntösben

Nem tudjuk hogyan fogjunk nappalink átrendezéséhez? Jobbat és szebbet szeretnénk az előzőtől, ehhez viszont életmentő lehet egy-két jó tanács.

Szerencsés helyzetben érezheti magát az, aki átrendez és nem berendez, mert legalább már tapasztalatból tudja, hogy mely bútor hol és hogyan fér el legpraktikusabban otthonában. De aki új nappalit alakít ki éppen, annak sincs túl nehéz dolga, ha néhány szempontot szem előtt tart. Érdemes figyelembe venni, hogy hol található nyílászárómentes falfelület. Ezt a helyet nagy eséllyel egy könyvespolc, szekrény vagy egy sarok ülőgarnitúra fogja elfoglalni, igazodva a család igényeihez. Ha pedig olyan szerencsések vagyunk, hogy nagy tér áll rendelkezésre, akkor a kanapénkat vagy ülőgarnitúránkat nem kell a falhoz igazítani, hanem állhat szabadon is.

Másik fontos szempont, hogy a nappaliban tegyük lehetővé a kényelmes közlekedést. Már otthon mérjük le a szobát és a bútorszaküzletbe is mérőszalaggal érkezzünk. Így elkerülhetjük azt, hogy túl nagy méretű bútort választunk és legnagyobb megdöbbenésünkre az egyes bútorok belelógnak a közlekedésre szánt térbe. Ha a főbb darabokat, a sarok ülőgarnitúrát vagy a kanapét, már elhelyeztük, akkor a fennmaradó helytől függően további foteleket, puffokat, asztalkát tehetünk a nappalinkba.

Andante Sandro Sonoma

Figyeljünk arra, hogy a nappali ne legyen túlzsúfolt a sok bútordarab miatt. A kevesebb néha több!

Tipp! A sarok ülőgarnitúráról a kisebb nappalival rendelkezőknek sem kell lemondaniuk. Hiszen erre találták ki az Andante Cordial típusból a képen is látható összeállítást. Méreteiben picit kisebb, viszont kényelmi szempontból cseppet sem marad alul nagyobb társaitól.

Andante Cordial

 

Ekkor valóban nagy idők jártak?Így meríts ötletet apróságokból!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések