Novemberi lapozgató – Szemléztük a legizgalmasabbakat!

Sok mindent el szerettél volna olvasni ebben a hónapban is, de nem volt időd az elmélyedésre? Ezért most összefoglaljuk neked segítségképpen az Andante Magazin legérdekesebb bejegyzéseit. Tarts velünk, a meglepően enyhe időjárást produkáló novemberi forgatagban!

Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy kényelmes és az emberi testhez igazodó fotelekben pihenhetünk. Eláruljuk mi volt a módi az ókorban és azt is, hogy milyen a modern kor embere

számára kényelmes fotel. Nézzük együtt!

A kényelmes ülés mellett legalább olyan fontos a pihentető alvás is. S talán még most is így töltenénk az éjszakáinkat, ha nincs egy évezredekkel ezelőtt végbement kulturális és mondhatni bútortörténeti fordulat, melyet kicsit a félelem vezérelt. Itt elmeséljük ezt az izgalmas történetet!

A fehér a legkedveltebb, legtöbbet használt árnyalat, amely – kapaszkodjunk meg – klasszikus értelemben véve nem is szín! De akkor mi is a fehér és miért szeretjük annyira? Kukkantsunk be a tört fehér világába!

 

A kika áruházakban kapható, csodás Andante Monza

Gyakran érezzük, hogy úgy kitörnénk a hétköznapok egyhangú sodrásából, szeretnénk ha az a bizonyos mókuskerék nem csak egy irányba forogna. Kattints és eláruljuk miből meríthetsz egy kis bátorságot az izgalmas otthon átalakításhoz.

 

Az Andante Osho a vidám színek kedvelőinek

Sokan vannak, akik úgy érzik, hogy novemberben korai máris karácsonyosra hangolni a lakást, a klasszikus őszi dekoráció pedig már nem annyira aktuális. Díszítsünk így ebben az átmeneti időszakban!

Étkező a jövő generációjánakEz a mindig tiszta kanapé titka

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések