Októberi lapozgató – Szemlézzük neked a legérdekesebbeket!

Eligazodni az információ dzsungelben még a tapasztalt internetszörfözőknek sem könnyű feladat. Ezért most összefoglaljuk neked az Andante Magazin legérdekesebbnek ígérkező bejegyzéseit. Tarts velünk, a röpke indián nyárral kísért októberi forgatagban.

Aki már az Andante világába egy kicsit is bepillantást nyert, az jól tudja, hogy minőségi bútorokkal teli, gazdag paletta várja. A könnyebb eligazodás kedvéért most egy sorozatot indítottunk számodra, melyben megismerheted a bútorcsalád legszebb darabjait. Ugye szeretnénk olyan kényelmes, kuckós ülőgarnitúrát, ami magához vonz, biztonságosan körülölel és ott marasztal?

Ugyanakkor keressük fiatalkorunk kellemes emlékeiből kiindulva a vagány, egyszerű megoldásokat is. Ha magadra ismertél, akkor az Andante Selektion-t neked találták ki. Nézzük együtt!

Végre van egy olyan ülőgarnitúra, amire a fiatalok is igennel szavaznak. Kattints ide és eláruljuk melyik is ez!

kép Nem lehet panaszunk! A nyár elmúlása nem volt megrázó élmény, hiszen indián nyárral kísért, szép, új évszak eljövetelében lehetett részünk. Októberben bemutatkozott az ősz is, a szebbik arcát tárva elénk. Őszözzünk most együtt!

Októberben bemutattuk milyen is egy ízig-vérig pezsgő élettér, ahol a képzőművészet nagyjai is igazán otthon érezhetik magukat. Kukkantsunk ezekbe az inspiráló életterekbe!

Csodaszámba megy, hogy létezik egy olyan szövet, ami teljesen immunis a foltokra. S hogy milyen jellemzői teszik naggyá a novalife szövetet? Itt elmeséljük a történetét.

Tolakodóból hívogató avagy a narancssárga megszelídítéseÜnnepre hangolva – Karácsonyi körtúra

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések