Otthonunk tavaszváró színekben

Hamarosan itt kopogtat az ajtónkon a tavasz, alig várjuk már, hogy minden újra üde színekben tündököljön és a természet végre életre keljen. Vétek lenne a tavasz változatos színeit mellőzni otthonunkból, ezért vegyünk példát a virágoktól!

 

Az új évszak magával hozza a változást és a színek finom kavalkádját is. A tavaszt sokszor azonosítjuk a zöld színnel, hiszen a természet ébredésére emlékeztet bennünket. De ne feledkezzünk el a többi csodás, lágy pasztell vagy éppen az élénk árnyalatokról sem.

 

 

Merítsünk ihletet a virágokból

Ha a hosszú tél után szeretnénk kicsit újjávarázsolni, világosabb tónust adni otthonunknak, viszont nem tudunk határozottan voksolni egy kiegészítő vagy egy bútordarab mellett, akkor hívjuk segítségül a természetet és a virágok színharmóniáját.

 

 

Nagyon kellemes tavaszi hangulatot áraszthat a nappalinkban egy világos bézs vagy esetleg egy még világosabb vajszínű vagy tört fehér ülőgarnitúra, melyhez a tavasz, pasztell árnyalataiban pompázó párnák remek kiegészítők lehetnek.

 

Az Andante Tyler a kikában megvásárolható

 

Az elegáns Andante Ancona

 

Üde és vidám hangulatot teremt egy-egy hagymás növény elhelyezése az étkezőben. Hiszen ki ne szeretné a jácint vagy a nárcisz illatát?

 

 

Hagymás növények életben tartása Tudtad, hogy a tavasz hírnökei, a hagymás növények a homokos földkeverékben érzik legjobban magukat? Vízigénye közepes, de földjét sohasem hagyhatjuk kiszáradni. Ha pedig a katalógusképeken megcsodált virágözönt szeretnénk viszontlátni mi is, akkor ültessünk több hagymát is egy cserépbe, ügyelve az ültető edény megfelelő méretére.

 

 

Ha imádjuk a tavaszt, de nem akarjuk átrendezni az otthonunkat, akkor apró-cseprő, de igazán látványos változtatásokkal is óriási hatást érhetünk el! A következő kiegészítők elhozhatják a várva várt tavaszt számunkra. Kattints, az életvidám zöld színű kiegészítőkért.

 

 

Kattints a napsütötte sárga kiegészítőkért

 

Étkező, ami egész estés programot nyújtHálószoba, ahol egészséges az alvás

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések