Szín, ami jól áll neki

Itt a bizonyíték, hogy a vannak olyan színek és árnyalatok, melyekért bútoraink szinte kiáltanak! A bézs, a tört fehér kényesnek árnyalatnak lett beállítva, s azt kell mondanom, hogy alaptalanul.

Akinek volt már egyszer ilyen színű bútordarabja, az a jövőben is szívesen választja, mert olyan könnyed és légies hangulatot képes a szobába varázsolni, amit más színnel csak komoly erőfeszítéssel érhetünk el.

A barna most reneszánszát éli, nemcsak autónk színeként választjuk szívesen ezt az árnyalatot, de bútorainkon is nagyon jól mutat.

Különösen szépen simul ez a középbarna ehhez az Andante garnitúrához, hiszen azonnal a természet szépségére gondolunk e szín láttán.

Van egy nagyon jó hírünk. Ezek a bútorok minden enteriőrbe jól belesimulnak. Sőt! Nagyon izgalmas tér alakítható ki a stílusok keveredésével. Éljen az eklektika! 🙂

Tudtad, hogy az eklektika elnevezés – ami a különféle korok, irányzatok jegyeit vegyesen alkalmazó építészeti stílus jelölésére szolgál – nem a 19. században keletkezett? Már a hellenizmus idejében, egy nem túl termékeny, de létező szobrászati irányzatot is illettek ezzel a kifejezéssel.

Kétségtelen! Az Andante lépésben hódítEzért találták fel a kanapét!

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések