Új év, új trend! A formák és színek bűvöletében

Idén a lakberendezési trendek üdítő meglepetéseket tartogatnak számunkra. Felszabadító az érzés, hogy ezentúl is bátran használhatjuk az élénk színeket otthonunk dekorálására, hiszen divat lesz a lila, a narancs és a türkiz is.

Az izgalmas, új árnyalatok mellett a formák változatosságában is gyönyörködhetünk. Közkedvelt lesz az otthonos hangulatot árasztó lekerekített forma, a kissé futurisztikus szögletes és a modern, letisztult vonalvezetés is. Az Andante bútorcsalád változatos forma- és színvilágával követi az új trendeket.

Válaszd ki melyik modell vagy stílus áll hozzád igazán közel! Az Andante Fano igazán üde színfolt lehet a nappaliban:

Az igazán otthonos Andante Osho, amit az életteli sárga színben is megtekintheted. Kattints!  Kisebb nappalikba is ideális, melyen az idei divatnak megfelelő színes párna igazán jól mutatna.

Andante Geri a tökéletes választás, ami vonzó színe mellett a kényelmével is meggyőz bennünket:

Andante Helsinki, a kerekded elegancia

Andante Monza, a jövő zenéje

Andante Pantone, a modern és jól variálható

Akik már régóta színekbe öltöztetik otthonaikat

Létezik egy olyan nép, melynek női képviselői nem is tudják, hogy amit művelnek az nemcsak trendi, hanem maga a művészet!

A ndebele asszonyok a Dél-Afrikai Köztársaságban és Lesothoban élnek nehéz körülmények között. Ők azonban tehetségüket arra használták, hogy környezetüket szebbé és saját életüket pedig boldogabbá varázsolják.

A világ pedig lassan csodájára kezdett járni az általuk kifestett házaknak és falvaknak, s ezzel és a turizmus fellendülésével egy csapásra a megélhetésük is biztosítottá vált.

Nos a ndebele asszonyok is a színekre esküsznek, hiszen élénk árnyalatokkal és változatos motívumokkal díszítik házaikat. Ami nem pusztán csak dekoráció, hiszen a minták fontos eseményeket jelenítenek meg és az egymás közötti kommunikációt szolgálják.

A csodaszép festett házak motívumai láttán, Európai szemmel nézve pedig könnyen eszünkbe juthat az absztrakt és a konstruktivista művészeti irányzat, Malevics és Kandinszkij munkásságával az élen.

Kép

A csodás ezüstszürke karácsonyInspiráló nappalik! Bemutatkozik az Andante Cordial

Share Your Thoughts

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések